Töltött bárány

4 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók

  • 60 dkg bárányhús
  • bors
  • két zsemle
  • 2 keményre főzött tojás
  • hagyma
  • 2 nyers tojás
  • petrezselyem

Elkészítés

A húst sózzuk, borsozzuk, és pár órán át hagyjuk állni. A zsemléket beáztatjuk tejbe. A főtt tojásokat apróra vágjuk. Olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a zsemlét, a kemény tojásokat, a nyers tojásokat, a kicsire vágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a bárányt, bevarrjuk, majd olajjal leöntve, folytonos locsolással megsütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.