Töltött bárány
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 60 dkg bárányhús
- só
- bors
- két zsemle
- 2 keményre főzött tojás
- hagyma
- 2 nyers tojás
- petrezselyem
Elkészítés
A húst sózzuk, borsozzuk, és pár órán át hagyjuk állni. A zsemléket beáztatjuk tejbe. A főtt tojásokat apróra vágjuk. Olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a zsemlét, a kemény tojásokat, a nyers tojásokat, a kicsire vágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a bárányt, bevarrjuk, majd olajjal leöntve, folytonos locsolással megsütjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.